Hudpleie

5-Skincare-Secrets-from-FacialistsHuden begynner å aldres fra man er 25 år. Ved naturlig aldring vil huden bli tynnere og mere atropisk. Collagen stabiliteten øker fodi en større del av kryssbindingen mellom collagen molekylene blir ikke reduserbare. På samme tid vil andelen av det syreoppløselige collagenet ( den nyeste produksjonen ) avta. Produksjonen av elastin er høyest mellom 15 – 50 år. Etter denne tid vil produksjonen synke og RNA mengden likeså.

Behandlingens målsetning er å redusere spanningen i huden, øke blodsirkulasjonen og styrke bindevevet. Dui Youth Formula blokkerer enzymet som skaper kryssbindinger av collagenet slik at mengden av slik collagen som er kryssbundet vil redusere i antall.

Vi har flere typer behandling for ulike behov – som vanlig rens, fuktighetsgivende acnebehandling, arrbehandling og antirynkebehandling. I tillegg har vi øyemaskbehandling (Glatter ut rynker og frisker opp huden).

Rynkefri uten nåler

Opplev den magiske effekten med baobab fra Rosa Graf. Gjenopprett den naturlige utstråling i huden med denne revolusjonerende behandlingen. Etter første behandling glattes linjene i huden ut. Vi legger også makeup, gir råd og veiledning.

Vi fører et bredt utvalg varer fra Dui, Rosa Graf, Skin Doctors og Thalasso serien m.m. Vi fører også økologiske hud/make-up produkter. Vi tilbyr også vipper/bryn farging og vi setter på tannsmykke.