Massasje

massageAromaterapi

Aroma står for duftterapi for behandling Det innebærer kontrollert bruk av naturlige aromatiske oljer, kombinert på en slik måte at de frembringer balanse og harmoni i menneskets kropp og sinn. Massasje med eteriske oljer. Massasjen er satt sammen av forskjellige massasje former som påvirker muskelen,lymfesytem, bindevev og akupunktur-punkter. De forskjellige oljene har ulike virkninger. Noen virker vanndrivende og utrensende. andre motvirker infeksjon og sopp,noen demper smerter, virker oppkvikkende eller beroligende. Virkningene er mange.

 page11-thumb_hotstone2_1__278_359Steinmassasje

Steinmassasje med varme lavasteiner. Velvære fra havet. Ytters behagelige lavasteiner med aromatisk grapefruitolsje og appelsinolje. Behandlingen med stein gir intens effekt og er dypt avslappende. Sammen med stearinlys, evnt. røkelse, avslappende musikk og med bruken av de to kjølende/varmende oljene oppleves behandlingen ytterst behagelig. Behandlingen er av-giftene og gi herlig avlappning!

Parmassasje

Her kan man oppleve en behagelig atmosfære i koselige omgivelser, levende lys og man får servert frukt og juice.. sammen med en du er glad i, gjerne en overraskelse, her er anledningene mange og varierte…

  • Venninner
  • Brudepar, kjærestepar
  • Kollegaer
  • Utdrikkningslag
  • Mor og datter

Populært på grunn av de mange behandlingsvariasjonene, her kan man velge blant:

  • Aromaterapi, hele kroppen med etiske oljer
  • Rygg og nakke massasje
  • (Hudpleie kan også utføres)
  • Hotstone massasje (varme lava steiner innsatt med lavendel) Begge trenger ikke få utført samme behandling, her kan man velge ut i fra behov og ønsker.

Rygg/Nakkemassasje

I en stressende hverdag, vil denne behandlingen gi deg en oppmykning , bedre blodomløp, den vil løse opp muskelspenninger og muskelknuter, som vil gi deg en avlappende følelse av velvære. Ved jevnlige behandlinger vil det forebygge plager som for eksempel de som sitter foran PC, frisører, blomsterdekoratører og andre som har en statisk arbeidssituasjon. Selv om det i mange tilfeller dreier seg om beskjedne plager, rapporterte hele 45 prosent av voksne kvinner og 38 prosent av voksne menn, ryggsmerter i løpet av en 14 dagers periode. Behandlingen er den samme som Aromaterapi men at bare rygg og nakke behandles mer konkret og med dypere behandlingsmetode.