Nybakt mor

Kom i form så fort som mulig etter fødselen!! En fødsel er en stor belastning for kroppen og ved å komme i gang rask, letter det gjenopprettelsen. Mange misliker og sliter med at en ikke har samme kropp som før fødselen og vi hjelper deg med strekkmerker, overvekt/cellulitter, oppstamming.

Strekkmerker

Du kan starte behandling rett etter fødselen, her får du kraftlig eller helt fjernet merkene permanent, alt etter hvor dype strekkmerkene er.

Overvekt/cellulitter

Behandling med Ultra og Lymfe drenasje kan startes 5 mnd etter fødselen, her fjernes fettcellene og cellulitter permanent etter gjentagende behandlinger.

Oppstramming

Muskelstimulering (oppstramming av musklene) kan man begynne med forholdsvis rett etter fødselen, mage, rumpe og lår kan det startes med tidlig (hvis ikke keisersnitt, da må det gå 2 mnd).. Denne behandlingen vil også hjelpe deg med dårlig muskelatur i ryggen etter fødselen.

Arrbehandling etter keisersnitt

Her behandles arret etter keisersnittet først, for å få blodsirkulasjon tilbake i området. Dette er viktig for at behandlingen skal være virkningsfullt, og for å få et så bra resultat som ønskelig med å få redusert magefettet og strammet opp magen. Mange har også ryggsmerter fordi ryggen kan bli ”veik” etter en fødsel. Dette vil også hjelpe på dette.

Alle disse behandlingene kan mor selvfølgelig ha med seg barnet. Vi tilbyr også behandling av arr og cellulitter hjemme hos kunden (innenfor Trondheim) mot et vedelegg. Vi kan også tilby deling av betaling.