Skjønnhet

produkterSelvbruning

Vi peeler og tar på selvbruningskrem her på salongen. Peeling av huden er viktig før man tar på selvbruningskrem. Da sitter fargen mye bedre og lengre. Resultatet blir jevn og pen gylden brun, farvens varighet er 5-7 dager.

Vi har også hjemmeprodukter hvis du foretrekker å gjøre det selv hjemme. Dette produktet bruker man etter et solbad for å opprettholde brunfargen.

Spabehandling

lysereDenne behandlingen er avslappende og i en fantastisk atmosfære med levende lys, her serveres frukt og musserende drikke. Behandlingen starter med ”peeling” av hele kroppen, deretter en dusj (hvis ønskelig, men ikke påkrevd). Så påføres en kroppsmaske/olje og et varmeteppe blir lagt rundt deg, her ligger du i en vidunderlig avslappende omgivelse med nydelig musikk, i ca 30 min, deretter blir hele kroppen massert med Thalasso terapi krem eller olje etter ønske. Nydelig roseolje blir brukt til behandling av ansiktet. Dette er en fantastisk gave og gi noen man er glad i.

Make up

Vi gir deg råd og veiledning angående dag og kveldsmakeup. Vår makeup er økologisk og sitter godt. Vår serie har et fantastisk utvalg av farger! Mineral pudder gjør at du ser naturlig ut. Dette erstatter det tidligere foundation for mange. • Vi pynter brud (og eventuelt forloveren), for den store dagen. Her vil vi at det skal legges en prøvemakeup for bruden i god tid før bryllupet. • 20 % rabatt til de unge som skal på ball!